Article thumbnail
Gesendet 30. 6. 2024

Euro Poker Million v King's: Zdvojnásobení vzrušení s garancí 2 milionů eur

King’s zvyšuje sázky pro nadcházející Euro Poker Million (EPM), které je naplánováno na 16. až 30. července, stanovením bezprecedentní záruky prize poolu ve výši 2 milionů eur. Toto zvýšení zahrnuje 16 vysoce ceněných vstupenek na hlavní událost WSOPE, každá v hodnotě 10 350 eur, což výrazně zvyšuje sázky pro účastníky.

Letošní EPM představuje pečlivě připravený zážitek z hraní. Účastníci ve startovních letech 1A a 1B si užijí prodloužené 80minutové úrovně, které nabídnou nuancovanější a strategičtější hru. Tato struktura slibuje prohloubit konkurenční povahu raných fází, kde nejlepších sedm z každého letu nejen postoupí, ale také si zajistí vstupenku na hlavní událost WSOPE.

King’s Resort je známý svou výjimečnou atmosférou turnaje a tuto tradici pokračuje řadou satelitních akcí, které umožňují hráčům kvalifikovat se za zlomek nákladů za 70 eur + 10 eur. EPM není jen o hlavní události; festival nabízí řadu vedlejších událostí včetně Mystery Bounty, formátů Pot-Limit a prestižního EPM High Roller, které oslovují širokou škálu pokerových nadšenců.

Brauchst du hilfe?